Advanced Radio Telemetry / A. R. T.

Hledat na stránkách

Translator

Deselect the all on this PAGE; or select the TEXT ... then easily
translator engine translate into your language!

Jak nás najdete

Advanced Radio Telemetry
· spol. s r. o. · Brno · CZ · EU ·
· alias A. R. T. Brno ·
adresa Francouzská 82
602 00 Brno
Czech Republic
poloha 49° 12' 7,9'' N
16° 37' 27,6'' E
telefon +420 545 211 403
e-mail art*@*artbrno*.*cz
web http://artbrno.cz
Zobrazte si celý přehled kontaktů.
Vyberte si svou příjezdovou trasu.

Pomáháme

Pomahame
Pro zvětšni klikněte zde.
Významné ocenění pro Vislink na IBC Tisk Email

IBC 2010S radostí oznamujeme, že náš obchodní partner, společnost Vislink, získal na výstavě IBC2010 dvě významná ocenění za špičkové televizní zařízení NewsLite 6000, a sice TV Technology Europe's Superior Technology Award a také Broadcast Engineering Pick Hit Award.

Mluvíme-li o IBC2010, máme na mysli o nejvýznamnější evropskou výstavu a konferenci broadcast techniky. To znamená techniky televizní, částečně i rozhlasové a filmové, neboť tyto obory se navzájem prolínají. Vystavují zde výrobci hardware i software, např. výrobci kamer, provozovatelé satelitů, výrobci satelitních zařízení, výrobci kamerových jeřábů, výrobci konektorů, kabelů, záznamových zařízení, výrobci rádiových kamerových systémů, IP TV a další a další...

Ve zkratce a bez nadsázky lze říci, že se na výstavě IBC dá vidět vše, co je v zákulisí TV vysílání - od objektivu kamery až k přenosové cestě ke konečnému divákovi - včetně všeho, čím by kdy signál z kamery mohl projít a co by se při výrobě mohlo vyskytnout. Účastní se návštěvníci z celého světa. IBC je pořádána každoročně začátkem září, již po mnoho let na výstavišti RAI v Amsterdamu, letos od 9. do 14. září.

Na stánku společnosti Vislink se veletrhu jako posila výstavního týmu účastnili i naši kolegové ze společnosti Advanced Radio Telemetry, neboť Vislink patří mezi naše významné obchodní partnery v oblasti Televizní vysílání. Pokud jste se veletrhu zúčastnili, jistě došlo i na setkání s vámi a máte tedy i osobní zkušenost s vystavovateli i s vystavovanými produkty.

Společnost Vislink dosáhla na IBC2010 na významný úspěch když pro sebe získala TV Technology Europe's Superior Technology Award za inovativní zařízení NewsLite 6000 a za stejný produkt i Broadcast Engineering Pick Hit Award. Výhra Vislinku nás velmi těší, neboť s touto společností úzce spolupracujeme obchodně i při vývoji nových zařízení.

Zařízení NewsLite 6000 je jedním z produktů Vislinku patřících do skupiny Mobile Gateway. Je vyroben a nakonfigurován jako rychle použitelné SNG nebo Mobile Data Transfer zařízení. Obsahuje kompletní Antenna Agnostic Video nebo Data Uplink – vše v jednom 23-kilogramovém pojízdném kufru. Zařízení NewsLite 6000 může výrazně zvýšit použitelnost při přenosech – kromě embedovaných IP dat do ASI signálu pro simplexní nebo duplexní přenos přes satelit poskytuje také trvalé robustní připojení přes Bonded 3G/4G sítě. (Původní popis zařízení v anglickém jazyce - viz obrázek dole.)

Vítězný produkt vám společnost Advanced Radio Telemetry, jako oficiální partner společnosti Vislink, samozřejmě může nabídnout. Pokud vás toto nové zařízení zaujalo, v Knihovně souborů, v úseku Technická podpora: Modrý katalog, v oddělení Vislink, ve složce NewsLite 6000 je k dispozici dokument NewsLite 6000: Technická data (pdf, anglicky), můžete si jej prohlédnout nebo stáhnout. V případě zájmu neváhejte kontaktovat manažera produktu, paní Soňu Plhákovou.

 


NewsLite 6000